Kiegészítők

Télikert kiegészítők: üveg felület még ötletesebben

A különböző kiegészítőkkel még komfortosabbá és egyben izgalmasabbá varázsolhatjuk a télikertet. A nálunk kapható kiegészítők egyszerre szolgálják a kényelmünket és a jó közérzetünket, hogy minden időjárási körülmény idején, bármilyen helyzetben élvezhessük a kialakított terület kényelmét.

Télikert áryékolók
Szúnyoghálók
Télikert szellőzés

Árnyékolók

Szúnyoghálók

Szellőző

A különböző redőnyök, reluxák és roletták segítenek abban, hogy mindig kényelemesen élvezhessük a teraszon töltött időt. Legyen szó akár, külső, lamellás árnyékoló rendszerről, vagy egy egyszerű szalagfüggönyről, a megfelelő fényviszonyok és belső hőmérséklet kialakításával mindig kellemes pihenést biztosíthatunk a terasz vendégeinek. A szúnyogháló védelmet biztosít a nem kívánt betolakodók ellen. Karcsú kivitelű és csúcsminőségű kiegészítőink segítenek abban, hogy ez a védekezési megoldás ne a szükséges rossz legyen, hanem csupán hasznos, és dekoratív kiegészítő. Nyitható vagy eltolható elemeink nekünk szabad mozgást, a szúnyogoknak viszont áthatolhatatlan akadályt jelentenek. A különféle szellőzők kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy a télikert ne csak szép legyen, de kellemes és komfortos érzést biztosítson az ott lévők számára. Ezt egy meghatározott mértékű, minimális, állandó légcsere tudja biztosítani. (természetesen az árnyékolással vagy fűtéssel elért kellemes hőmérséklet megteremtése mellet) Megfelelő tervezéssel a beépített terasz nem párásodik és penészedik, a hőmérséklete könnyen beállítható.

Csupa ötlet, csupa öröm

A beépített terasz, vagy a nagy üvegfelületek már önmagukban is sokat segítenek abban, hogy jól érezzük magunkat. A természetes fény segít felfrissülni, a kilátás pedig a lelket is simogatja. A megfelelő kiegészítőkkel kompromisszumok nélkül élvezhetjük mindezeket az előnyöket. A jól árnyékolt, megfelelően szellőző télikert igazi öröm – ebben pedig széles kiegészítő-választékunk is segítséget nyújt. Alakítsa télikertjét még rugalmasabban velünk!