Ajtó

Nyitott ajtóval a világ felé

Nyíló, toló, harmonika, bukó-toló… A modern megoldásoknak köszönhetően ma már sokféle, különböző megoldású ajtóból választhatunk. A rengeteg megoldási lehetőségnek köszönhetően akár a legapróbb helyiséget is szebbé és esztétikusabbá varázsolhatjuk. A kis alapterület többé nem akadálya a teraszbeépítésnek vagy a télikert kialakításának! Válogasson ajtó kínálatunkból; vágyainak csak a fantáziája szabhat határt.

Bukó-nyíló-engő ajtók
Tolóajtók
Télikert harmonika ajtóval

Bukó, nyíló, lengő ajtók

Tolóajtók

Harmonika ajtók

Kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező, esztétikus és könnyű ajtó háromkamrás IMPERIAL rendszerből. Változatos lehetőségeket kínáló ajtók a modern kinézetűtől a luxus megjelenésűekig. Helytakarékos, esztétikus tolóajtó nagyméretű nyitható felületek létrehozásához. Nagy szabadságot biztosító megoldás tökéletes hőszigeteléssel. Három légkamrás, hőszigetelt harmonika ajtó nagy nyitható felületek kialakításához. megjelenésű, izgalmas építészeti megoldás a rugalmas alakíthatóság kedvelőinek!

Sokoldalúbb, mint hinné

Ha megfelelő megoldást sikerül választani, az ajtók nem csupán a ki- és bejárást szolgálják, hanem még sok más innovatív célnak is megfelelnek. Kellemes időben kinyithatjuk az ajtókat, és a sok nyitható felület miatt szinte csak előtetőként is használhatjuk a télikertet, míg ha zordabbra fordul az időjárás, újra zárt zugot hozhatunk létre. Egy szép harmonika ajtó télikertünk vagy éttermünk ékessége is lehet. A bukó-nyíló ajtók valójában hatalmas ablakok, amelyek segítségével könnyedén szellőztethetünk, míg a lengő ajtók segítenek a sokak által látogatott helyek kellemes hőmérsékletének megőrzésében. Nézzen szét ajtóink széles kínálatában, és engedje el a fantáziáját!