Ablak

Ablak: összeköt a természettel

Akik teraszbeépítést fontolgatnak vagy télikert építésébe fognak, általában azért választják ezt a megoldást, mert szeretnék megélni a természet közelségét minden évszakban. Az ablak feladata, hogy biztosítsa a helyiség megfelelő szellőzését és a kilátást, és ha szükség van rá, akkor segítsen abban, hogy szabadon élvezhessük a friss levegőt. Termékeink között mindenféle stílusú és megoldású ablak megtalálható, hogy a modern megoldások segítségével még könnyebb legyen kihasználni a hatalmas, áttetsző felületek nyújtotta szabadságot.

Bukó-nyíló-toló ablakok
Tolóablakok télikerthez
Alu.fa télikert ablakok

Bukó, nyíló, billenő

Tolóablakok

Alu-fa ablakok

A különböző nyílású ablakok segítik a hatékonyabb helykihasználást és a kényelmesebb pihenést a télikertben. Gondosan szigetelt, modern és szélnek ellenálló bukó, nyíló és billenő ablakaink segítségével bármilyen helyiséget praktikusan alakíthatunk ki. A tolóablakok helytakarékos, praktikus és nagy szabadságot biztosító megoldást jelentenek a télikertben vagy a teraszon. Ezek a nagy felületen nyitható, mégis ellenálló nyílászárók segítenek igazán természet közeli élménnyé tenni a kint töltött időt. Az alu-fa nyílászárók különlegessége, hogy a külső felületük valódi fából, míg a belső szerkezetük alumíniumból készül. Ezek az esztétikus, mégis időtálló nyílászárók többféle színben és típusban is kaphatók. Természetes megoldás kiváló minőségben!

Ablak a világra

Az ablakok mennyiségének és típusának kiválasztása a télikertben kialakítani kívánt jó komfortérzet szempontjából alapvető jelentőségű. Ezekben a helyiségekben egyszerre van szükség megfelelő szellőzésre és kiváló szigetelésre, így olyan nyílászárókat kell választani, amelyek egyszerre alkalmasak a külső hatások kizárására, és a kinti frissesség beengedésére. Kínálatunkban igyekszünk mindenkinek korszerű, esztétikus megoldásokkal rendelkezésére állni – legyen szó modern vagy akár klasszikusabb épületről.