Termékeink

Ismerje meg a télikertekhez választható tetőinket, nyílászáróinkat és egyéb termékeinket!

Akár nappalinak vagy étkezőnek berendezett télikertet szeretne, akár a lakás méretét megnövelő teraszbeépítésben gondolkodik, érdemes hozzánk fordulnia. Kínálatunkban a legtöbb stílushoz kínálunk megfelelő szerkezeti elemeket és kiegészítőket. A tőlünk megrendelhető, minőségi termékek segítségével a helyiség minden évszakban kényelmesen használható és esztétikus lesz.

Télikert tetők Télikert ablakok ajtók Függönyfalak Kiegészítők

Télikert tetők

Ablakok

Ajtók

Függönyfalak

Kiegészítők

Minőségi kivitelű, gondosan szigetelt tetők modern és klasszikus stílusban is. Előtető, pergola és mobil télikert neves gyártóktól. Bukó-, nyíló-, billenő- és tolóablakok széles választékban, alumíniumból és fából. Csúcsminőségű, tartós nyílászárók. Bukó-, nyíló- és harmonikaajtók széles választéka neves gyártóktól. Tartós, kiválóan szigetelt darabok, amelyek jól illenek bármilyen stílushoz. Könnyű, homlokzati függönyfal-rendszerek gyors szereléssel, sokféle dekorációs lehetőséggel, ellenálló anyagból. Árnyékolók, redőnyök és reluxák a még kényelmesebb és szebb télikertért. Motoros vezérlésű, automatizált árnyékolók és sok más újdonság!

Szép télikert, csak minőségi anyagokból!

Akár télikertet épít, akár kocsibeálló vagy egy fedett terasz készítését fontolgatja, ezeknél az épületrészeknél kiemelten fontos, hogy kizárólag minőségi és dekoratív anyagokkal dolgozzunk. Termékskálánk létrehozásánál arra törekedtünk, hogy mindenféle stílushoz, építészeti megoldáshoz és környezeti követelményhez tudjunk megfelelő szerkezeti elemet, kiegészítőt biztosítani.

Válogasson termékeinkből, és lelje örömét az elkészült munkában Ön is!