Teraszbeépítés

Beépített terasznak is nevezik a télikert hőszigetelt, lakótérnek használható, fűthető változatát, mivel leggyakrabban ezzel a módszerrel - teraszbeépítéssel - valósul meg a lakótérbővítés a kertes házaknál. A legtöbb esetben ugyanis a meglévő veranda, terasz különféle okok (elhelyezkedés, tájolás, stb.) nem használható ki igazán eredeti állapotában, de viszonylag egyszerűen és költségkímélő módon télikertté alakítható.

Természetesen nemcsak teraszbeépítés révén építhető az épülethez közvetlenül csatlakozó télikert, és nem minden típusú terasz beépítés eredményez fűthető, lakótérként is használható télikertet - de cégünk bármelyik típus teljes körű megtervezését és kivitelezését vállalja igény esetén.

Télikert a terasz beépítésével

A teraszbeépítéssel kapott télikert a nyári hőségben akár előtetőként is funkcionálhat. A tető és az oldalfalak védelmet nyújtanak az erős napfény és szél ellen, így nyugodtan napozhatunk a teraszon bármikor, télen pedig a kellemes melegből gyönyörködhetünk a kinti hóesésben.

 

Teraszbeépítés Terasz beépítés

Milyen előnyökkel jár a teraszbeépítés?

  • az időjárási tényezőktől védett, világos és dekoratív helyiséget kapunk
  • elhelyezhetők, átteleltethetők benne a kényesebb növények is
  • bővíti a lakóteret, kialakítható benne akár az ebédlő, vagy elhelyezhető egy ülőgarnitúra, de akár dolgozószobaként is funkcionálhat
  • költségkímélőbb, hiszen nem önálló épület, hanem a házhoz csatlakozik
  • az üvegházhatás révén akár csökkenhet a téli fűtésköltség is

 

Télikert.eu

Télikert kivitelezés, terasz beépítés, medencefedés szakértelemmel.