Cégünkről

Tekintse meg bemutatkozó filmünket!

A H.C.L. Kft 1991-ben alakult. Tevékenységét konténerek gyártásával és kereskedelemmel kezdte. Az eltelt időszakban árbevételét megtízszerezte és három termelő cég társtulajdonosa lett. Ez a tény ipari háttérbázist jelent összesen 5000 négyzetméteren és lehetővé tette a műszaki fejlesztés és tervezés felé történő összpontosítást. A Kft termelési árbevételének 70-80%-a exportból származik, elsősorban Németországból.


A télikertek gyártása 2000 elején kezdődött német piaci megkeresésre. A rendszerválasztás a belga ALIPLAST® cégre esett, mert mérete, minősége, megbízhatósága és állandó fejlesztési készsége a piaci igényeknek megfelelõen garanciát jelentett a hosszú távú együttmûködésre. Ezt alátámasztotta az ALIPLAST® német piacon elért sikere is. A H.C.L. Kft a magyarországi kizárólagosság megszerzése után a németországi export megtartása mellett megkezdte a télikertek értékesítését Magyarországon.


Profil és alkatrész szállítónk, a belga ALIPLAST® cég 1984-ben jött létre, és mára egyike Európa listavezetőinek a kiváló minőségű alumínium ablak, ajtó, toló szerkezetek, tető rendszerek és függönyfalak kifejlesztése, marketingje és értékesítése területén. Jelentõs érdekeltségei vannak francia, kínai, egyiptomi és angliai cégekben is. Folyamatos kutatás-fejlesztés irányul olyan új szerkezetek és megoldások megalkotására melyek magasabb építészeti és műszaki minőséget és egyben jobb energetikai jellemzőket eredményeznek.

Cégünk 2005 óta rendelkezik ISO minősítéssel

MCE tanúsítvány

Tekintse meg minősítéseinket!