Cégünkről

Tekintse meg bemutatkozó filmünket!

A H.C.L. Kft 1991-ben alakult. Tevékenységét konténerek gyártásával és kereskedelemmel kezdte. Az eltelt időszakban árbevételét megtízszerezte és három termelő cég társtulajdonosa lett. Ez a tény ipari háttérbázist jelent összesen 5000 négyzetméteren és lehetővé tette a műszaki fejlesztés és tervezés felé történő összpontosítást. A Kft termelési árbevételének 70-80%-a exportból származik, elsősorban Németországból.


A télikertek gyártása 2000 elején kezdődött német piaci megkeresésre. A rendszerválasztás a belga ALIPLAST® cégre esett, mert mérete, minősége, megbízhatósága és állandó fejlesztési készsége a piaci igényeknek megfelelõen garanciát jelentett a hosszú távú együttmûködésre. Ezt alátámasztotta az ALIPLAST® német piacon elért sikere is. A H.C.L. Kft a magyarországi kizárólagosság megszerzése után a németországi export megtartása mellett megkezdte a télikertek értékesítését Magyarországon.


Profil és alkatrész szállítónk, a belga ALIPLAST® cég 1984-ben jött létre, és mára egyike Európa listavezetőinek a kiváló minőségű alumínium ablak, ajtó, toló szerkezetek, tető rendszerek és függönyfalak kifejlesztése, marketingje és értékesítése területén. Jelentõs érdekeltségei vannak francia, kínai, egyiptomi és angliai cégekben is. Folyamatos kutatás-fejlesztés irányul olyan új szerkezetek és megoldások megalkotására melyek magasabb építészeti és műszaki minőséget és egyben jobb energetikai jellemzőket eredményeznek.

Cégünk 2005 óta rendelkezik ISO minősítéssel

ISO tanúsítvány