Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Wifit a télikertbe?

Wifit a télikertbe?

A technológia rohamosan fejlődik, megújul. Mi is felvesszük hát a kesztyűt, megpróbáljuk tartani a tempót a világgal. Internetezünk bárhol, bármikor: a munkában, menet közben, de még a télikertben is! Hiszen az ott eltöltött szabadidő sem zajlódhat másképp - a laptop, tablet és okostelefon jelenléte nélkül!

De lássuk, miket érdemes elvégeznünk, még az internet bevezetése előtt!

  • A túl magas páratartalom könnyen kárt okozhat az árammal működő készülékekben. Használjunk páramentesítő berendezéseket az optimális értékek eléréséhez, fenntartásához!
  • Az ingadozó hőmérséklet idő előtt tönkre teheti a télikertben elhelyezett elektromos berendezéseket. Gondoskodjunk a hűtésről-fűtésről egyaránt!
  • Az alumínium profilok kamráiba korlátozott mennyiségű kábel húzható be (világítás, nyílászáró elektronika) - erre ügyeljünk! A routert a fogadó épület falfelületén érdemes elhelyezni.
  • A helyiségben fellelhető por koncentrációját csökkentsük a minimumra! Többször szellőztessünk, takarítsunk, végső esetben használjunk ionizációs légtisztító berendezéseket!
  • Biztosítsunk megfelelő látási viszonyokat! Használjunk redőnyt, függönyt, reluxát - a zavaró tükröződéseket így örökre elfelejthetjük!

Az internet bevezetése

Az csak természetes, ha azt szeretnénk, hogy a télikertben is megfelelő jelerősségű legyen az internetkapcsolatunk (UTP kábelen keresztül). Válasszunk stabil, biztonságos, és nagy hatóerejű router-t a helyiségbe! Kíméljük meg magunkat a felesleges bosszúságoktól! A laptop, az okostelefon, a tablet és router összehangolását pedig bízzuk egy műszaki zsenire, vagy szakemberre!

Tetszett a cikk?
Tudjon meg többet a télikertekről, olvassa el további bejegyzéseiket is!

Vissza a listához
Termékek mce